Det er nu muligt, at løbebåndstræne din hund her.

Genoptræning: Efter en skade ses ofte et tab af muskelmasse. Den store fordel er, at vi kan bestemme hvilke muskelgrupper der skal lægges vægt på og derved trænes idet løbebåndet kan indstilles så hunden løber på plant underlag, samt op eller ned.

Vægttab: Som supplement til foderdiæt kan løbebåndet være en god mulighed for overvægtige hunde. Med rolig opstart vil der, i takt med der udvikles muskler og kredsløbet forbedres, efter få uger kunne ses markante forbedringer i hundens tilstand, hvilket giver øget velvære for din hund.

Gigtplagede hunde kan også have glæde af regelmæssige ture på løbebåndet. Bevægeligheden er ofte stærk nedsat i det/de gigtramte led og det ses ofte at muskelmassen er nedsat. Man kan, på løbebåndet, langsomt genopbygge musklerne og øge bevægeligheden i disse led under kontrollerede forhold.

Til hunde som bruges i en eller anden form for arbejde/sport stilles der ofte større krav til den fysiske formåen. Træning på løbebånd kan her være et ekstra supplement til den daglige træning, hvor man ikke er afhængig af hverken vejret, for få timer med dagslys eller måske egen fysik.

Hundeejere som, i en kortere eller længere periode, er gangbesværet kan, ved at benytte et løbebånd til deres hund, holde den i fortsat god fysisk form.

Træning på løbebånd kan ofte være et supplement til massage, fysioterapeutiske øvelser og kiropraktik.

Træningsprogrammet lægges individuelt ud fra den enkelte hunds behov/helbredstilstand. Især ved genoptræning og større vægttab, anbefales det at udarbejde en træningsplan med egen dyrlæge.

Fit Fur Life løbebånd er af højeste standard.

De kombinerer den nyeste, innovative teknologi og udførsel i højeste kvalitet til at lave et af de bedste løbebånd i verden.

Fit Fur Life Professional løbebånd bruges af alle størrelser hunde, med en højde op til 89 cm over skulderen. Maks belastning: 135 kg.

Priser:

Pr. hund m. personale (op til 30 min) kr. 175,-

Pr. hund u. personale (op til 30 min) kr. 100,-

Klippekort (10 gange u. personale) kr. 900,-

Første gang – og indtil hunden er tryg ved løbebåndet, skal der påregnes personale.

Booking: Tlf. 24 25 84 56

Græsted Stationsvej 51, 3230 Græsted

Der er adgang via udendørs kældertrappe til hundesalonen

” Be-Barong Klip & Trim”, hvor løbebåndet forefindes.

Få minutters gang fra Græsted Station.

Medbring mundrette godbidder.

Lidt om os

Her vil jeg kort fortælle om os mennesker og vores hunde, samt om hvordan vi bruger tiden på hundene og de hvalpekuld, der bliver født her.

Nyheder / News

Holder dig orienteret om det sidste nye vedrørende prøveresultater og lign.
samt andet spændende vedrørende vores hunde/avl.

Webshop

Lad dig her inspirere og foretag dit indkøb af diverse hundeartikler.
Eller besøg butikken og snus til de gode produkter.

Hvalpe

Vi har lejlighedsvis opdræt af brugs-/familiehunde. Avler på sunde og velafbalancerede hunde og vægter hvalpenes socialisering/trivsel meget højt.