Jeg er gået ned i tid og tager derfor INGEN nye kunder ind. Salonen vil ofte kun være åben 1 dag om ugen, men ifb. med køb af hundeartikler/-foder kan jeg naturligvis kontaktes på 2425 8456.

Be-Barong Klip og Trim
v. eksamineret hundefrisør Lisa Duus, medlem af “landsforeningen for hundesoignering Danmark”

Lille hyggelig salon hvor det er vigtigt, at det bliver en behagelig oplevelse for din hund og dig at komme. Derfor bruger jeg god tid til, at vi finder den bedste løsning mht. netop din hund og dens pels, og naturligvis til at soignere den uden, at skulle blive stresset pga. tidsnød.
Jeg forsøger hele tiden, at dygtiggøre mig ved at deltage i div. dyrlægekurser og klippe/trimmedemonstrationer som bliver afholdt i bla. Landsforeningen For hundesoignering Danmark. Læs mere på http://www.lhs-dk.dk/
Salonen er placeret i min privatboligs kælder med egen god indgang fra forsiden af huset.

Ydelser

  • Klip
  • Trim
  • Vask
  • Frisering/børstning
  • Negleklip
  • Vejledning; pelspleje, fodring m.m.

Mange hundeejere vil gerne gøre det bedste for deres hund, selvfølgelig…
Når det drejer sig om vedligeholdelse af hunden pels har mange dog store problemer.

Har man en god hundefrisør, behøver det ikke at være sådan!
Hos mig er det muligt, at få et lille kursus i den daglige vedligeholdelse af netop din hund pels.

Dette er IKKE et kursus i trimning/klipning!

Du booker 1 time (kr. 400,- incl. moms) og så gennemgår vi sammen din hund – hvilke redskaber har du brug for, hvordan bruger du dem bedst muligt og hvor ofte.

Det er desværre ofte, at folk bruger en mindre formue på redskaber som ikke egner sig til netop deres hunds pels, så kom gerne inden du forkøber dig.

En anden løsning er, at lade mig stå for vedligeholdelsen. Det er individuelt hvor ofte soignering er nødvendigt, men flere og flere benytter sig af, at aflevere deres hund her hver 2-4 uge for almindelig børstning, samtidig får hunden efterset negle og ører (klippes og renses efter behov) og ligeledes bliver hår mellem trædepuderne klippet væk så hunden har en bedre livskvalitet.

Derhjemme slipper man for ”kampene” og den dårlige samvittighed. Det tager ofte ikke mere end ca. 30-60 min. pr. gang og samtidig bliver det både lettere for hunden og billigere når man så kommer til den normale trimning/klipning X antal gange om året.

Mindre, men varieret, udvalg af Hundefoder og Godbidder/Tyggeben  – Shampoo og andet til pleje –  Halsbånd, Seler og Liner – Legetøj/Aktiveringslegetøj – Vand- og Madskåle – Hundetæpper og -senge – Redskaber og meget, meget andet.

Benyt gerne webshoppen www.alphadog.dk til inspiration, bestilling og/eller indkøb.

Lidt om os

Her vil jeg kort fortælle om os mennesker og vores hunde, samt om hvordan vi bruger tiden på hundene og de hvalpekuld, der bliver født her.

Nyheder / News

Holder dig orienteret om det sidste nye vedrørende prøveresultater og lign.
samt andet spændende vedrørende vores hunde/avl.

Webshop

Lad dig her inspirere og foretag dit indkøb af diverse hundeartikler.
Eller besøg butikken og snus til de gode produkter.

Hvalpe

Vi har lejlighedsvis opdræt af brugs-/familiehunde. Avler på sunde og velafbalancerede hunde og vægter hvalpenes socialisering/trivsel meget højt.